SEMIREMORCI ÎNCHISE KÖGEL

Indiferent de încărcătură (bunuri sensibile / insensibile la temperatură, electronice, produse alimentare congelate sau transporturi speciale sigure) transportul este întotdeauna protejat în mod ideal cu semiremorca Kögel.

Cu o gamă largă de opțiuni, puteți alege aici între semiremorca Kögel Cool care oferă tot ceea ce este necesar în sectorul transporturilor la temperatură controlată și Kögel Box, opțiunea versatilă pentru transportul de marfă uscată.

DESCĂRCĂRI
BROȘURI

Căutați informații despre KÖGEL?

Am pregătit diverse materiale pentru dumneavoastră în zona dedicată pentru descărcări.

În broșurile noastre puteți citi informații detaliate despre produsele și compania noastră.

KÖGEL MEGA

Pe lângă stabilitate, rezistență și o greutate proprie redusă, Kögel Mega se definește prin volumul generos de încărcare ce se aliniază nevoilor dumneavoastră de transport.

Înățimea de încărcare poate fi utilizată până la partea inferioară a acoperișului, cu o înălțime internă de trei metri.

SEMIREMORCĂ
CU PLATFORMĂ KÖGEL

Semiremorcile verificate și testate de la Kögel sunt, de asemenea, disponibile și ca platformă.

Platforma diferitelor tipuri de vehicule – Kögel Cargo, Mega, Coil și Light – servește drept bază în transportul mărfurilor ce nu necesită acoperire.

Aceste semiremorci platformă Kögel pot fi adaptate la sarcina dumneavoastră de transport folosind o gamă largă de echipamente, până la Kögel Multi.

KÖGEL
LIGHT PLUS

Uneori, mai puțin înseamnă mai mult – ca în cazul Kögel Lightplus!Cu o înălțime redusă a profilului barei antiîmpănare și un cadru cu o greutate optimizată, această suprastructură ușoară facilitează un grad ridicat de stabilitate și durabilitate, prin utilizarea oțelului de înaltă calitate cu granulație fină.

Datorită structurii sale modulare, se poate opta pentru o serie de variante de echipări Kögel Cargo pentru Kögel Lightplus.

KÖGEL
CARGO

Kögel Cargo se adresează celor care apreciază o semiremorcă stabilă, durabilă și nu foarte grea.

Semiremorca din generația NOVUM impresionează prin echiparea de serie cuprinzătoare și un grad ridicat de personalizare.

SEMIREMORCĂ
BASCULABILĂ KÖGEL

Cu ajutorul semiremorcii basculabile Kögel, companiile de construcții își asigură un sprijin competent pentru transportul de mărfuri la vrac.

Semiremorca robustă, din oțel de înaltă rezistență, convinge prin costurile de întreținere reduse, un grad ridicat de manevrabilitate și sistemele operaționale practice. Datorită greutății sale reduse, basculanta oferă o încărcătură utilă maximă pentru toate tipurile de materiale la vrac.

KÖGEL
BOX

Kögel Box este semiremorca ideală pentru companiile de logistică care apreciază utilizarea versatilă, sarcina utilă mare și securitatea transportului.

În funcție de echipament, puteți utiliza această remorcă de marfă uscată pentru a transporta bunuri sensibile sau insensibile la temperatură, cum ar fi electronice, mobilier, conserve, haine și multe altele.

KÖGEL
COOL

Piața de alimente proaspete și congelate este în creștere – și odată cu ea și cererea de vehicule frigorifice flexibile, durabile, etanșe dar totuși ușoare, care să îndeplinească pe deplin cerințele speciale.

Exact ca și Kögel Cool – PurFerro Quality. Marele său avantaj: ușurința în utilizare.

KÖGEL
PORT

Suprastructura portcontainer cu o masă proprie redusă, este potrivită pentru transportul containerelor ISO cu o lungime de 20”, 30”, 40” și 45” precum și al containerelor High Cube de 40” și 45”.

KÖGEL
COMBI

Adaptabile, bine gândite, caracteristici de pionierat: cu versatilitatea lor ridicată, suprastructurile portcontainer Kögel Combi sunt durabile și oferă un concept de transport inovator pentru întreaga industrie.

Kögel Combi este o soluție inteligentă de vehicul comercial pentru operațiuni eficiente în transportul containerizat.

KÖGEL
FLEXIUSE

Kögel FlexiUse – denumirea spune totul. Datorită unei platforme speciale, Kögel FlexiUse poate fi cuplată cu ușurință la cap-tractoare cu înalțime de cuplare diferită.

În același timp, semiremorca FlexiUse poate fi adaptată la înălțimea șeii de cuplare prin intermediul suprastructurii reglabile pe înălțime cu respectarea înălțimilor totale admise.e.

SEMIREMORCI ÎNCHISE KÖGEL

CAUTĂ WORKSHOP KÖGEL

Aveți o problemă cu remorca dumneavoastră?

Click pe butonul de mai jos pentru a găsi ajutor profesionist în zona dumneavoastră!

MEDIA

NEWSLETTER

Prin intermediul buletinului nostru informativ sunteți întotdeauna bine informat.
Aflați acum ultimele noutăți din lumea Kögel și nu numai!

CONTACT

Sunteți interesat de una dintre ofertele noastre?

Doriți să ne adresați o întrebare?

Aici veți găsi persoana de contact potrivită!

KOGEL’S THE BEST: Suntem mândri de premiile noastre!

Kögel este o companie inovatoare și durabilă. Lucrăm continuu la îmbunătățirea produselor pentru clienții noștri.

Primim în mod regulat premii pentru această dedicare. Le-am enumerat aici pe cele mai recente.

Lucrăm deja cu hotărâre pentru următoarele premii, la cele mai înalte standarde de calitate pentru tehnologia de transport fabricată în Germania.

×