Auto Brand își are originile în compania Interactiv Service, din Bragadiru, situată în imediata vecinătate a Capitalei.

Interactiv Service, înființat în 1998, a fost conceput pentru deservirea exclusivă a flotei Shell din România. Prin prestarea unor servicii de calitate, compania a atras tot mai mulți clienți, datorită extinderii capacităților de reparații la mai mulți producători de camioane și remorci.

Așadar, Auto Brand s-a născut din necesitatea service-ului de a achiziționa piese de schimb la costuri competitive. Încă de la înființare, suntem importator și unicul partener autorizat de axe și produse BPW Bergische Achsen KG în România.

Pe măsură ce ne-am extins, am lucrat intens să ne promovăm ca un furnizor de piese originale, de cea mai înaltă calitate, astfel încât să contribuim la creșterea siguranței în transporturile rutiere de mărfuri. Garanțiile extinse oferite de producătorii din portofoliul nostru sunt pe măsura încrederii pe care o avem în aceste produse.

De când am luat ființă pe piață, în 2004, am lucrat constant la lărgirea gamei de produse, îmbunătățirea timpilor de livrare ale acestora și la susținerea partenerilor noștri prin servicii cu valoare adăugată.

Astăzi, ne numărăm printre primele companii din România în sectorul nostru de activitate, cu 15 sucursale, fiecare cu depozitul său și reprezentanți zonali, ce acoperă toate regiunile istorice ale țării.