Auto Brand își are originea în compania Interactiv Service, din Bragadiru, situată în imediata vecinătate a Capitalei.

Interactiv Service, lansat în 1998, a fost conceput pentru deservirea exclusivă a flotei Shell din România. Prin prestarea unor servicii de calitate, compania a atras tot mai mulți clienți, datorită extinderii capacităților de reparații la mai mulți producători de camion și semiremorci.

Așadar, Auto Brand s-a născut din necesitatea service-ului de a achiziționa piese de schimb la costuri competitive. Încă de la înființare, suntem partener și unic importator de axe și produse BPW în România.

Pe măsură ce ne-am extins, am lucrat intens să ne promovăm ca un furnizor de piese originale, de cea mai înaltă calitate, astfel încât să contribuim la creșterea siguranței în transporturile rutiere de mărfuri. Garanțiile extinse oferite de producătorii din portofoliul nostru sunt pe măsura încrederii pe care o avem în aceste produse.

De când ne-am lansat pe piață, în 2004, am lucrat constant la lărgirea gamei de produse, îmbunătățirea timpilor de livrare ale acestora și la susținerea partenerilor noștri prin servicii cu valoare adăugată.

Astăzi, ne numărăm printre primele companii din România în sectorul nostru de activitate, cu 7 puncte de lucru care acoperă toate regiunile istorice ale țării, deservite de o echipă de 85 de oameni dedicați.